VJNK Afholder sit 45. træf i Nees i dagene 15. – 18. juni 2023.

Som det sikkert er set af mange afholder Vestjydsk Nimbusklub i år sit 45. årlige landstræf på det velkendte sted ved LU Centret i Nees. Bemærk at vi i år holder åbent 4 dage, med ankomst om torsdagen.

Der henvises i øvrigt til årets program, som allerede var med sidste nr. af Nimbus Tidende, se link nedenfor.

Hvad der ikke står i Nimbustidende er, at årets fællestur går til det nu landskendte “VW & Retro museum” i Ulfborg. Her er vi velkomne i tidsrummet 13.00. – 15.00. Vestjydsk Nimbusklub står for entreen. DNT annoncen for træffet kan downloades her: https://vestjysknimbusklub.dk/wp/wp-content/uploads/2023/05/Neestraef-2023-Annonce-DNT.pdf

Klubbe har tidligere ved et af vore landstræf besøgt museet, men da der dels har været betydelige udvidelser, og nyt materiale, og der har været flere forespørgsler på stedet, er det igen målet for den lille køretur.

Bedste hilsen, og velmødt til træffet.

Bestyrelsen

This entry was posted in generelt. Bookmark the permalink.

Comments are closed.