Verdens største Nimbustræf på Wedelslund den 5. juni 2018

Verdens største Nimbus-træf på Wedelslund den 5.juni I år er det netop 100 år siden den første Nimbus så dagens lys – og det skal da fejres! Derfor lægges der op til, at Træf- og Køretøjsdagen på Wedelslund Gods den 5. juni også bliver Danmarks og Verdens største træf for Nimbus motor cyklerne.

-Vi håber derfor, at ejerne af de stadig eksisterende Nimbus Kakkelovnsrør og Humlebier vil være med til at fejre dette danske industriikon. Og der skulle være god lejlighed til at samle et stort udvalg, idet man mener at omkring 4.000 af de omkring 12.000 producerede stadig er indregistrerede og formentlig køreklare, og et tilsvarende antal findes formentlig stadig på museer og i samlinger, som ikke er indregistrerede, lyder fra arrangørerne VeteranPosten, Wedelslund Gods, Wedelslund Gods Classic Car Club og Dansk Vintage Motor Club, der derfor håber, at et stort antal af danske Nimbus-ejere vil deltage i Danmarks største havefest for ejere af klassiske køretøjer.

            [Tilmelding til Wedelslund den 5. juni]  

-Vi håber, at kunne fylde hele gårdspladsen med Nimbus motorcykler, der vil få en hædersplads og ejerne et minde om den runde dag. Ejerne af Nimbus motorcyklerne skal som de øvrige deltagere tilmelde sig på forhånd på www.veteranposten.dk Og det bliver ikke det eneste danske industriikon, der bliver fejret ved træffet. Et større udvalg af det danske KZ-fly, der første gang var i luften for godt 80 år siden i 1937 vil fylde landingsbanen og luften over godset.

I år bliver der endvidere afsat ekstra arealer til klubområdet, hvor klubber eller lignende efter forudgående aftale kan parkere samlet. Vi har således allerede tilsagn fra flere klubber. Der bliver et Little Italy og hvorfor ikke en US Car Camp eller veterancampingplads? Aftale træffes på tlf 30243177 eller mail jk@motorploven.dk senest 15. maj.

Ford Classic Club Danmark fylder 25 år, og det fejres med en særudstilling på Træf- og Køretøjsdagen, der også som tidligere år byder på traktor- og motorblues, 50`er rock, salgsboder, madboder og ikke mindst hygge i parken og på gårdspladsen.

-Vi vil gerne give deltagerne en god oplevelse, og tage godt imod ejerne i og på deres gamle køretøjer, som jo er målgruppen for træffet, ved at undgå kø ved indgang og parkering og at skulle håndtere de mange kontanter i køen. Derfor skal man tilmelde sig på forhånd, og vi sælger kun de 3.000 billetter på www.veteranposten.dk -Vi håber, deltagerne har forståelse for dette tiltag, det kan jo være svært at begrænse en succes, men vi har også erfaret, at det er et stort irritationsmoment med de lange køer ved indgang og parkeringsareal.

Og køber man så sin billet i god tid byder VeteranPosten på morgenkaffe og rundstykker. Entreprisen er 75 kr. frem til 27. maj for personer over 15 år. Herefter er prisen 100 kr. pr. person.

-Vi håber naturligvis deltagerne som tidligere år kommer i eller på et køretøj, der er ældre end 25 år, men der er også afsat et mindre område til nyere biler, hvis den gamle nu ikke kan starte eller ikke er køreklar, lyder det fra arrangørerne, der som tidligere år forventer omkring 1.500 køretøjer til den 7. Træf og Køretøjsdag på Wedelslund Gods.

Nærmere oplysninger ved Steen Jørgensen, VeteranPosten tlf 76400014, Dansk Vintage Motor Club, Jørgen Kjær tlf 30243177 og Wedelslund Gods tlf. 26287465.

This entry was posted in generelt. Bookmark the permalink.

Comments are closed.