Fra deltagelsen ved Niels Jørgen Poulsens ligfærd den 9. november 2018.

Ved formanden fra Himmerlands Nimbusklubs Niels Jørgen Poulsens ligfærd var Vestjysk Nimbusklub repræsenteret med et par Nimbusser ved bl.a. Bestyrelsesmedlem Jørgen Gyberg Pedersen, der med enken Bodils tilladelse har givet følgende beretning med billeder fra højtideligheden til opslag på hjemmesiden.

____________________________________________

Start Farsø Sygehus kapel, med en kort ceremoni kl. 11.00. Herpå køretur til Ertebølle og videre til Strandby Kirke, hvor der deltog 16 busser.

I kirken blev der løseligt talt over 179 deltagere, hvor nogle af pladshensyn måtte stå op.

Der var efterfølgende mindesammenkomst på Ertebølle Camping, hvor yderligere to busser kom til. Under turen fra kapellet og fra Kirken blev der udvist stor respekt hvor flere biler holdt stille i begge retninger af optoget.

Æret være hans minde.

. .

 

This entry was posted in generelt. Bookmark the permalink.

Comments are closed.