Generalforsamling 2022 afholdt

To generalforsamlinger – 2021 og 2022 afholdt på én gang

“Chef” Per ser til mens fadene går rundt

 

 

 

 

Godt 25 medlemmer af VJKN, heraf to nyindmeldte, mødte en fugtig kold 9. februar onsdag aften til den varslede, og tre gange udskudte generalforsamling, begyndende med middag sammen.

En luksus som en løsnet greb af Corona pandemien så småt gav mulighed for.

Værtsparret Per og Gitte  serverede her i Valgmenighedens lokaler i Holstebro den velkendte wienerschnitzel med “det hele”. Noget der som sædvanlig begynder i dyb tavshed mens folk “skovler ind”, for så en halv time senere snakker og larmer så det er en ren fornøjelse.

Kl. 19 satte generalforsamlingen som planlagt i gang, og i de efterfølgende godt to en halv time blev flere vigtige ting vendt og behandlet med vægten på henholdsvis økonomi, klubaktiviteter, databehandling (GDPR), genvalg af bestyrelsesmedlem og endelig blev klubben et æresmedlem rigere.

Den nyslåede fødselar Hans Christensen fra Mors er fyldt 80 år, og har været sammenhængende aktiv medlem i de forudgående mindst 10 år. Så det var en værdig repræsentant og ambassadør for klubben og den gamle Nimbusmaskine som vi fik der.

Et fyldigt referat af generalforsamlingen er at finde andetsteds på siden / sitet

 

This entry was posted in generelt. Bookmark the permalink.

Comments are closed.