Hyggeaften med beretning familien Grønhøjs liv med Nimbusser

Poul Erik og Gerda fortalte:

Poul Erik fortæller
Poul Erik fortæller

 

Omkring en 35 – 45 stykker havde fundet vej til klubhuset Sundgården den 1. marts for at høre ægteKaffe ved Grønhøj foredragparret Poul Erik og Gerda Grønhøj fortælle om en udsædvanlig familie fra Thy, der hele livet havde kørt Nimbus. Det både "mor og far" men også de 4 sønner og efterhånden også deres familie.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Vi var vidne til et ægtepar i hopla, der med en sjælden fortællerglæde og evne fortalte om ture rundt i kongeriget, til Skotland og andre steder i Europa gennem de sidste tre fire årtier. Hvad der egentlig skulle have været 1,5 time holdt slet ikke. Både tilhørerne som ægteparret Grønhøj glemte næsten tiden og gik stille og roligt videre med fortællingerne serveret med lune og nerve.                                                                                                                                                                                                                Det var en god aften arrangeret af Vestjysk Nimbusklub og Thyholm Classic i fællesskab.

Hilsen bestyrelsen

Billeder Jørgen Gyberg Petersen

This entry was posted in generelt. Bookmark the permalink.

Comments are closed.