Så er det ved at være Træftid i Vestjysk Nimbusklub til træf nr. 41

Neestræf 2017

I weekenden den 16 – 18 juni er der igen Neestræf.

Som vanlig tilrettelagt efter alle traditionerne med grill, børne- og ungdomsnimbuskørsel på plænen, festmiddag m.v. men denne gang med fællestureimagesn som en oplevelsestur ud gennem "ærke vestjysk" natur med noget af det flotteste gamle hedelandskab og skove som vestjylland kan fremvise.

Målet er det levendegjorte Abildå Brunkulsleje, se filmstump fra lejet her: https://www.youtube.com/watch?v=b2V7th9Xbv0

Her vil vi spise de medbragte madpakker(med i træfgebyret) inden de gode folk fra Adocu0020-kopi-kopibildå vil fortælle om "Kulbisser" brunkulsgravning m.v., og starte de gamle maskiner op så vi kan se hvordan danskerner gennem næsten et århundrede navnlig i krigsårene gravede det brune "guld" op af jorden!!

Programmet er klar, kan vises/downloades her: Neestræf 2017

Vel mødt til et af Danmarks ældste Nimbustræf med rum, plads og indhold til alle!

Bestyrelsen i Vestjydsk Nimbusklub.

This entry was posted in generelt. Bookmark the permalink.

Comments are closed.