“busser” til åben by i Ramme den 20.maj 2017

Vi er blevet kontaktet af Jørgen Bæk fra Ramme, der vil invitere os og vore maskiner til "Åben by i ramme den 20. maj 2017".

Det finder sted i tidsrummet 11 – 16, og Ramme vil til de fremmødte være værter til noget til såvel "hals som gane".

Hvis man kan så vil det være fint om man kan komme omkriung 11- tiden. Skule vejret være "snusket" vil der være plads til opstilling i en hal/garaanlæg til os.

Der vil være noget at se på, og evt bidrage med da der foregår meget den dag, bl.a. kræmmermarked, se nedenfor

På deres facebook hjemmeside har de slået følgende op om dagen:

"Åben by" i ramme lørdag 20/5 fra kl 11 til 16 , og i den forbindelse er der kræmmer marked . Vi har 50 pladser , det er gratis , og tilmelding skal ske til Mogens tlf 22130425 . Det er i Jakob falkesgaards hal , og du skal selv medbringe borde . Det er "først til mølle " så hvis du gerne vil have en stand , så ring ?der sker også meget andet i byen den dag , i virksomheder og foreninger , som vil blive annonceret i lokalavisen senere, håber vi ses til en hyggelig dag ?opslaget må gerne deles, så vi får rigtig mange mennesker til byen , dette opslag er ikke sponsoreret af Facebook"

Da arrangørerne gerne vil vide hvormange der kan forventes at møde med deres gamle maskiner, bedes man lige sende en sms, eller ringe til mig (Thorbjørn) gerne inden alt for længe da de gerne vil have besked engang i begyndelsen af april.

mvh

Thorbjørn, telefonnummer: se under bestyrelse enten her på hjemmesiden, eller i klubbladet.

This entry was posted in generelt. Bookmark the permalink.

Comments are closed.